Donderdag 18 februari

Van Rachmaninoff tot Roelvink

20.00 uur

Lees meer

Woensdag 24 februari

So What’s Next? Downtown: Chloe Charles

20.30 uur

Lees meer

Donderdag 3 maart

Tin Men and the Telephone

20.30 uur

Lees meer

Donderdag 10 maart

Technocabaret Matroesjka

20.30 uur

Lees meer

Donderdag 24 maart

220V, Gaslab onder spanning

20.44 – 1.44 uur

Lees meer

Donderdag 31 maart

Try-out bekende cabaretier

20.30 – 22.00 uur

Lees meer

Donderdag 18 februari
20.00 uur

Van Rachmaninoff tot Roelvink

Locatie: Gaslab

Muziekquizzen zijn er in vele verschijningsvormen maar we steken onze handen ervoor in het vuur dat deze superorigineel en kneiterleuk is. Alle genres, alle tijden, alle invalshoeken PLUS live-vragen. Stel daarom een goed team samen dat alles in huis heeft  en strijd voor de eer en natuurlijk ook voor die vette hoofdprijs: met je hele team naar het Best Kept Secret-festival.

Maar wat voor vragen dan? Nou, iets als ‘Uit welke gemeente komen zowel Afrojack als Spinvis?’,  ‘Welke poplegende wordt door onze zuiderburen ook wel ‘Stefke Mirakel’ genoemd? ‘, ‘Welke componist was de grote inspiratiebron van Frank Zappa?’, ‘Hoeveel groeven heeft een LP?’,  ‘Wat zijn Meg en Jack White van The White Stripes van elkaar?’,  ‘Van wie zijn de volgende anagrammen:  J-Lo’s a mean chick , Artfully done, Western Video en He’s a phony DJ. En naturlijk veeeeeel meer.

Bloedstollende ronden met gephotoshopte beelden, filmfragmenten, geluidsfragmenten  en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Uiteraard zijn er prijzen te winnen, maar hé… het gaat uiteindelijk om de eer en de gezelligheid.


Aanmelden kan hier
- Één persoon schrijft het hele team in en betaalt.
- Kosten 5,- per team (bestaat uit min. 2, max. 4 personen)
- Teamnaam opgeven bij 'opmerkingen'